Jeg er en voksen jente som elsker å sy. Det har blitt maaange timer med mine tre symaskiner. Og enda flere timer med tanker om stoffer, kombinasjoner og mønster. Jeg forsøker å balansere sying med jobb, familie, trening, lesing og andre kreative krumspring. Jeg tar av og til bestillinger, men for å beholde kreativiteten liker jeg litt frie tøyler i forhold til stoffvalg. Ta gjerne kontakt om du er interessert!

Følg meg også gjerne på Instagram: hannelundt

fredag 9. desember 2011

Meet my new children


Jeg har i lengre tid vært på jakt etter barnebyster. På Finn har jeg har dårlig hell, og nettbutikkene jeg har funnet har hatt priser på over 1000 kr pr byste. Det blir en for "stiv" pris for meg. Men så dukket det opp en butikk;
Opto Norge. Her ligger prisene (uten fot) på 300-400 kr. Jippi, la inn bestilling med en gang.

Etter fem minutter ringte det på mobilen min fra ukjent nr. Det var fra Opto Norge, som har lokaler på Slependen. Han jeg snakket med syntes det ble så mye for meg å betale i porto. Og han lurte på om jeg ville møte han et sted for overlevering når han skulle ut å kjøre neste gang. Det ville jeg selvfølgelig! Så da la jeg på en byste til i og med at det ble en fin pris totalt.

Så i går fikk jeg en barnebyste str 2-3 år og en i str 7-9 år, et stativ (har et ekstra fra før) og to topper overlevert på bensinstasjonen like ved der jeg jobber. Snakk om service! Så blir vel barnetøyet i bloggen lekkert presentert framover :)
God helg!


4 kommentarer:

GNIST sa...

ÅÅå så heldig du var - skikkelig bra service av Opto Norge! Takk for tips! Ha en fin helg!

Karis trå' sa...

Takk for at du deler tipset, har selv vært på leting. Høres ut som kjempegod service:-)
Ha en fin avdentstid :-)

Kirsten sa...

Så flott med gode priser!
Jeg har akkuratt sett på sidene deres. Jeg fant en byste på vikingeskipet i høst (300), men foten er ikke så bra så jeg har spurt hvordan foten ser ut og høyden men jeg valgte trebens valnøtt fot da siden kulen på toppen er mørk tre.

ha en fin helg!

Dragemamma sa...

Åh! Slike har jeg vært på jakt etter så lenge - nå har jeg kontaktet Opto også! Bra tips!