Jeg er en voksen jente som elsker å sy. Det har blitt maaange timer med mine tre symaskiner. Og enda flere timer med tanker om stoffer, kombinasjoner og mønster. Jeg forsøker å balansere sying med jobb, familie, trening, lesing og andre kreative krumspring. Jeg tar av og til bestillinger, men for å beholde kreativiteten liker jeg litt frie tøyler i forhold til stoffvalg. Ta gjerne kontakt om du er interessert!

Følg meg også gjerne på Instagram: hannelundt

søndag 11. desember 2011

Fineste lillafargen


Jeg pleier å ha rimelig god kontroll på hvor jeg bestiller stoff. Men da en kunde plukket ut en bit fra hylla, må jeg innrømme at jeg måtte være litt detektiv for å oppspore mer av samme farge. Jeg trodde først det var Hilco fra Sydilla, men da mine to meter med lilla kom derfra så jeg kjapt at den hadde mye mer rødt i seg. Var det fra Cetho jeg hadde bestilt? Der hadde i så fall ikke mer lilla velour i nettbutikken. Tenke, tenke... Vi prøver Dny-design, direkte fra Sverige. Og voila, det stemte. Så da ble det kjole i ordentlig lilla!

Ha dere forresten lagt merke til å superlativene brer om seg i nettverdenen? Alle skal på tur med verdens beste venninne, drikke kaffe av fineste koppen. Det tar jo helt av! Så jeg moderer meg; F I N lillafarge ;)

Snart skal jeg rusle en tur ned på Bærums Verk og ta inn julestemningen :) Ha en fin søndag!2 kommentarer:

Pia sa...

Superlativer må til! Men det kan jo bli litt mye av det;)

fru-jansen sa...

Ja, jeg vet.
Den lillafargen har jeg også måttet lete for å finne mer av! Jeg endte opp med å kjøpe en fra Onion hos Masker&Sting (orket ikke forholde meg til fortolling og slikt), men de har faktisk fått en hos S&S som er ganske lik også nå.
Snakk om å bli farge-nerd!
Ha en fortsatt fantastisk fin adventstid med masse deilig lilla!