Jeg er en voksen jente som elsker å sy. Det har blitt maaange timer med mine tre symaskiner. Og enda flere timer med tanker om stoffer, kombinasjoner og mønster. Jeg forsøker å balansere sying med jobb, familie, trening, lesing og andre kreative krumspring. Jeg tar av og til bestillinger, men for å beholde kreativiteten liker jeg litt frie tøyler i forhold til stoffvalg. Ta gjerne kontakt om du er interessert!

Følg meg også gjerne på Instagram: hannelundt

mandag 5. desember 2011

BursdagskjoleDet er en stund siden jeg hadde bursdag. Men bursdagskjolen har jeg visst ikke vist frem. Den er litt seniorita-inspirert i fargene. Applikasjonen er House of Hopen- inspirert.  Kortermet er fint på sommerern, og med langermet under og strømpebukser kan den fint brukes på vinteren også. Som sist helg i København. Nå har jeg blitt skikkelig forkjølet, kjolene henger i skapet,  og jeg er ikledd raggsokker og ullskjerf.

Mønster: eget
Stoff: Hilcovelour fra Sydilla, røde polkadots fra Texart og blomstrerte bomull fra Stoff og Stil

6 kommentarer:

GNIST sa...

Herlig kjole!!! Og så absolutt enig, fine kjoler kan brukes hele året, bare å endre tilbehøret til :-)

Libe sa...

Så läcker :)

deWilish sa...

Så nydelig en kjole:o)

house of hopen sa...

Hola Senorita,

Så søt den var! Helt nydelige farger, denne vil du stråle i Hanne! Riktig god bedring da... Ikke moro å bli dårlig nå. Et lite tips er ingefærte med honning og sitron! Bruk frisk ingefær, skjær den i strimler (en bit på str med en sukkerbit fungerer bra!), ha ingefæren i en kopp og hell over kokende vann. La trekke i noen minutter, skvis oppi litt honning og slen til slutt i en sitronskive. Drikkes så varm som du klarer. Lindrer og kurerer gruff og denslags! Klem fra Sol:)

house of hopen sa...

Hyggelig at du linket til meg, forresten. 1000 takk!

Klem igjen :)

Gunn Astrid Øfsti sa...

for en utrolig fin kjole du har laget. Denne falt jeg pladask for. ar kikket litt i blloggen din, og må si at du har laget utrolig mange stilige kjoler m.m.