Jeg er en voksen jente som elsker å sy. Det har blitt maaange timer med mine tre symaskiner. Og enda flere timer med tanker om stoffer, kombinasjoner og mønster. Jeg forsøker å balansere sying med jobb, familie, trening, lesing og andre kreative krumspring. Jeg tar av og til bestillinger, men for å beholde kreativiteten liker jeg litt frie tøyler i forhold til stoffvalg. Ta gjerne kontakt om du er interessert!

Følg meg også gjerne på Instagram: hannelundt

mandag 2. januar 2012

Velkommen 2012Så var festen over for denne gang. 2. januar og vanlig arbeidsdag for de aller fleste. Her skal jules pakkes ned. Det er jo så gøy når juleeskene forventningsfullt pakkes opp, men akk så godt når de lukkes og legges bort igjen. Vi har hatt en flott julefeiring med familie, god mat, gaver og god tid. Jeg må innrømme at jeg skulle ønsket meg litt mer snø i romjula. Men 1. januar våknet vi opp til nydelig snødekke, og da måtte vi startei det nye året med skitur. 

Storesøster ønsket seg en skikkelig rød julekjole, og det fikk vi til. Rød velour med prikker og blomster til lommer og applikasjoner. Jeg ville helst ha knyting i velour bak, men det ville ikke "kunden" så da ble løsningen et løst sløyfebånd. Litt tyll ble det også plass til :) 

Mønster: eget
Stoff: velour fra Hilco, bomullsstoffer fra Tilda og Lappe Makeriet

3 kommentarer:

Kaoz sa...

Søt storesøster i fine julekjolen :)

TinaF sa...

Godt nyttår!!
Nydelig julekjole, og ja, herlig å pakke bort jula igjen ;)

Frihet sa...

Godt nyttår!!

Så fin jente i søt kjole!