Jeg er en voksen jente som elsker å sy. Det har blitt maaange timer med mine tre symaskiner. Og enda flere timer med tanker om stoffer, kombinasjoner og mønster. Jeg forsøker å balansere sying med jobb, familie, trening, lesing og andre kreative krumspring. Jeg tar av og til bestillinger, men for å beholde kreativiteten liker jeg litt frie tøyler i forhold til stoffvalg. Ta gjerne kontakt om du er interessert!

Følg meg også gjerne på Instagram: hannelundt

søndag 29. januar 2012

Ms X


Hun mente hun ikke var freshet opp nok til å stille som fotomodell, da hun kom for å hente kjolen sin en mandags kveld etter en av hennes mange treningsøkter. Og jeg forsikret om at jeg skulle ordne det digitalt. Men så var jeg ikke helt våken selv, for fokus på kameraet sto på manuelt, så da "bluret" det seg helt av seg selv. Litt dumt for dere, for kjolen ble jeg i all beskjedenhet superfornøyd med. Kunne i grunn tenkt å beholdt den selv ;) Men ms X ble jo også fornøyd og det er bra!

Stoff: Vinterfrotté fra Hilco, fløyelsbånd i lilla, stretchjersey fra Stoff og Stil til hals og ermer
Mønster: Eget
Pris: 1200 kr

5 kommentarer:

Karis trå' sa...

Litt uskarpt bilde som du skriver, men det seg jo ut til å være en smal og fin modell, og vinterfrote ser bare herlig ut. Tror kanskje jeg må prøve det selv en gang. Ha en fin søndag :-)

Gulltann og Pus sa...

Utrolig fin kjole! God søndag :-)

Ann Kristin sa...

Knallfin kjole! Kan godt skjønne du ville beholde den selv:)

BirjitB sa...

Kjempe fin, kan skjønne at du hadde lyst og behalde den sjølv:)

Anita Cecilie sa...

Veldig fin. Skjønner godt at du var fornøyd med den :)